Renkli Mutfak
Türk yemekleri ve tarifleri
Menu
Ana Sayfa
Sağlikli Beslenme
Kalori Cetveli
İletişim
skip to main
|
skip to sidebar
İletişim
●
R
enkliMutfak@yandex.com
Ugur.Adiguzel@yandex.com
0 yorum:
Yorum Gönder
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
Arama Yap
Menü
ANA YEMEKLER
ÇORBALAR
HAMUR İŞLERİ
İÇECEKLER
TATLILAR
TURŞULAR
Translate
Popüler Yayınlar
Orjinal Pizza Tarifi
Malzemeler; Hamuru için; 1 Su Bardağı Ilık Su 1 Su bardağı ılık Süt 2 tatlı kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 1 paket kuru...
Taze Fasulye Yemeği
Malzemeler; 1 Kg Taze Fasulye 2 adet orta boy soğan 3 adet orta boy domates 1 diş sarımsak 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet ke...
Havuç Çorbası
Malzemeler; 3 su bardağı et suyu ayrıca ihtiyaç duyduğunuz kadar su 3 adet büyük boy havuç 3 çorba kaşığı sıvı yağ 2 kahve fincanı...
Salatalık Turşusu
NOT: Taze, sert yapılı, küçük boy ve aynı kalınlıktaki salatalıkları kullanın. En uygun çeşit kornişon dur.İçlerinde ezik , çürük ve küf...
Sulu Köfte
Malzemeler; 250 gr. Kıyma 2 Yemek Kaşığı Pirinç 1 Orta Boy Soğan Yarım Demet Maydanoz 4 Yemek Kaşık Un Karabiber Tuz Ayrıc...
Twitter
@RenkliMutfak kullanıcısından Tweetler
Uğur Adıgüzel.
Blogger
tarafından desteklenmektedir.
Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı
Renkli Mutfak
© 2012 | Designed by
Uğur Adıgüzel
0 yorum:
Yorum Gönder