Taze Fasulye Yemeği

Malzemeler;

1 Kg Taze Fasulye
2 adet orta boy soğan
3 adet orta boy domates
1 diş sarımsak
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet kesme şeker
Yeteri kadar su
Tuz

Yapılışı;

Fasulyenin uçlarını alın varsa kılçıklarını ayıklayın. Tencereye yağı dökün yemeklik doğranmış soğanı ve çekilmiş sarımsağı ekleyip zeytinyağın da soteleyin. Rendelenmiş domatesi ekleyip pişirin.Fasulyeyi ilave edip karıştırdıktan sonra tuzu şekeri ve suyu ilave edip kapağını kapatın pişmeye bırakın.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarını her geçen gün güzel oluyor. takip etmekten mutlu oluyoruz. Eğitim Haber ve Hidroponik, Emre BÜYÜK

    YanıtlaSil

 
  • Renkli Mutfak © 2012 | Designed by Uğur Adıgüzel